Napravite account

*

*

*

*

*

*

Zaboravili ste lozinku?

*

8. međunarodna konferencija VODA ZA SVE 2019

Produžen je rok za prijavu sažetaka za sudjelovanje na 8. međunarodnoj konferenciji VODA ZA SVE 2019.

****Krajnji rok za slanje sažetaka je 25.02.2019.****

 

8. međunarodna konferencije VODA ZA SVE održat će se u Osijeku 21. i 22. ožujka 2019. godine na Građevinskom i arhitektonskom fakultetu Osijek u Osijeku.

Međunarodna konferencija VODA ZA SVE održava se povodom Svjetskog dana voda s ciljem okupljanja i razmjene iskustava znanstvenika i stručnjaka koji se u svom radu bave problematikom zaštite, korištenja i očuvanja vodnog bogatstva Hrvatske, ali i drugim aspektima povezanosti vode i čovjeka. Konferencija se održava od 2011. godine.

Središnja tema ovogodišnjeg Svjetskog dana voda i 8. međunarodne konferencije VODA ZA SVE je "Voda za sve. Nikoga ne smijemo ostaviti po strani – svi trebamo vodu!“.

Rad Konferencije se odvija kroz usmena i posterska priopćenja te sponzorirana predstavljanja gospodarskih subjekata koji djeluju u području zaštite i prerade voda.

Konferenciju organizira Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku i Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek u suradnji s Građevinskim i arhitektonskim fakultetom Osijek te mrežom institucija.

Međunarodni suorganizatori Konferencije su Međunarodna federacija za zdravstvenu ekologiju (IFEH), Europsko udruženje za higijensko inženjerstvo i dizajn (EHEDG) te Mreža zaštićenih parkova prirode rijeke Dunav (Danube Parks).

Detaljne informacije dostupne su na internetskoj stranici konferencije

 

 

VODA 2019 PRVA OBAVIJEST

WATER 2019 FIRST CIRCULAR

 

 

Galerija fotografija VODE ZA SVE 2017. 

 

Zbornici sažetaka i Zbornici radova 

 

 


 

TOP